Despre noi

Salutare drag vizitant !

Dacă ai aterizat pe această pagină mai mult ca sigur eşti interesat să aflii câte ceva despre noi. Şi ne bucurăm pentru că dedici câteva minute din prețiosul tău timp să citeşti aceste linii despre noi.

Cine suntem ?

Mă numesc Adrian, sunt creatorul acestui proiect pe care l-am numit “a mouth of fresh air”.

Pentru cei care nu le au cu engleza, traducerea în română ar fi ” o gură de aer proaspăt”.

Suntem o echipă de voluntari, care mai de care mai talentat, avem jurnalisti, web-designers, programatori, scriitori, fotografi şi multe altele.

Dacă vrei să aflii mai multe despre fiecare dintre noi, vizitează rubrica “Colaboratori” unde vom publica un scurt rezumat despre fiecare şi cum susține acest proiect. Unii preferă să îşi păstreze anonimatul şi le vom onora această decizie.

Care este scopul acestui website ?

Te întrebi poate, de ce am poreclit proiectul “a mouth of fresh air” ?!

Numele proiectului are la bază idea cu care am venit pentru a crea acest website, şi anume de a aduce comunității zimnicene ceva nou, ceva fresh, o plataformă modernă unică pentru oraşul Zimnicea, neexistând ceva asemănător în mediul online.

Încă de mic copil care bântuia pe străzile oraşului Zimnicea mi-a plăcut să mă implic în aproape orice proiect, cât ar fi fost el de mic sau mare … eu vroiam să fiu prezent. Sunt sigur că şi acum la Zimnicea există mulți tineri şi nu numai care au aceeaşi atitudine şi aceaşi dorință de a fi parte din ceva.

De multe ori m-am simțit frustrat deoarece nu am avut, ca tânăr zimnicean, suportul necesar pentru a continua proiecte fie ale mele fie ale altora, nici acestia la rândul lor neavând suport.

Prin crearea acestui website vreau să ajutăm ca oraşul Zimnicea şi locuitorii lui să fie conectați în lumea online cu alte oraşe din Romănia şi din lume de asemenea cu locuitorii acestor oraşe … este uimitor cât de valoros şi puternic este acest mediu de socializare !

În mediul online ai opțiunea de a te exprima liber şi lumea întreagă va ajunge să îți cunoască opinia, idea, proiectul, bucuria, frustrarea şi tot aşa.

Mulți te vor asculta … mulți te vor ignora … dar TOȚI îți vor auzi vocea !

Unul dintre scopuri,  este acela de a da o voce tuturor care vor să spună ceva … exprimă-te liber !

Am aflat, cum de fapt probabil ştiți şi voi că a-ți pune gândurile şi ideile precum şi nelumăririle pe o foaie de hârtie ( sau pe un documen digital, cum ar fi blogu-ul Salut-Zimnicea.ro) se spune că SCRISUL ESTE MEDICAMENT! 

Aşadar … scrie pentru a-ți libera mintea, scrie despre ce vrei şi când vrei. Întreabă-ne cum !

Altă intenție a website-ului este acea de a ne aduce împreună ca oameni, fie că eşti în Zimnicea, sau eşti plecat în alt oraş sau altă țară. Sunt atâtea proiecte care s-ar putea face împreună cu alte oraşe sau alte țări prin socializare, prin proiecte europene, şi altele care ar ajuta oraşul în vreun fel, cultural, financiar …

Sper ca entuziasmul si determinarea noastr sa inspire si pe altii alaturandu-se noua in acest proiect si poate la randul lor vor avea idei care vor inspira pe altii !

Vrei să participi ?

Suuuuuuper !

Dacă vrei să te implici în vreun fel, intră în contact cu noi. Să nu îți fie cumva jenă sau ruşine, nu muscăm, suntem oameni deschişi !

Ş dacă ai observat deja după tonul în care au fost scrise aceste rânduri … suntem prietenoşi şi dornici să auzim de la tine.

Nu contează dacă ai un talent anume, de multe ori nici nu îți dai seama de fapt că eşti talentat la ceva până nu te apuci de treabă.

Participă spre exemplu prin a scrie articole pe Blogul Salut-Zimnicea cu ceea ce îți place ție:

  • Îți place să găteşti ? Atunci crează un articol frumos cu rețeta ta, cu poze, poate dacă îț place să apari în fața camerei, poți face un video.
  • Îți place să pescuieşti ? Fă un articol despre cum se prinde peşte la Dunăre.
  • Îți place muzica ? Crează un post cu ultimele concerte locale sau naționale, ştiri din lumea muzicii …

Şi aşa mai departe … nu ai nici o scuză să nu participi atâta timp cât ai dorința de a o face.

Este uşor şi cu siguranță distractiv !

Vrei să evoluezi şi să vezi schimbare în bine acolo unde eşti ?  Atunci … PARTICIPĂ ! Nu vei participa … iar lucrurile vor RAMÂNE EXACT AŞA CUM SUNT !

Pentru asta trebuie să faci TU PRIMUL PAS şi dă EXEMPLU. Colaboratorii mei împreună cu mine deja am făcut acest pas prin demarerea acestui website. 

Tu ce aştepți ? PARTICIPĂ ŞI TU !